Zi dupa zi dupa zi=viata ta

Am citit odata un citat care spune ca ziua de astazi este importanta pentru ca dai la schimb o zi din viata ta. Toata lumea spune ca este constineta ca timpul trece, dar cu toate astea, rar am vazut oameni care sa faca ceva seminificativ cu ziua de azi. Ziua de azi nu este doar o zi dupa ziua de ieri si nici ziua dinainte de maine. Astazi este ziua in care poti face atatea pentru tine si sufletul tau. Indiferent cum este ziua de azi, buna sau rea, ea trece si nu o mai primesti vreodata inapoi.

Mi-am dat seama ca zilele astea sunt numarate, iar eu nesabuita le arunc una dupa alta, crezand ca o sa am mereu de unde sa le iau. Cel mai trist lucru mi se pare sa iti treaca zilele una dupa alta, intr-un plat total. Acelasi servici, copii, oboseala, scuze.

Mi se pare important sa fac astazi ceva care sa dea insemnatate zilei care trce prin fata ochilor si cel mai important, seara cand ma culc sa fiu mandra de ziua pe care am trait-o. Daca aveti impresia ca zilele sunt la fel, uitati-va la cer si la natura din jurul vostru -este mereu acolo dar nu in aceeasi pozitie. De cate ori v-ati uitat in sus si v-ati bucurat ca cerul este instelat?

Este greu si dur sa accepti ca zile precum cea de azi se aduna intr-un total pe care tu il numesti viata. Problemele vin si trec, ele nu isi schimba pozitia fata de noi, noi hotaram cat le permitem sa ne impacteze. Incercati sa va dati seama de nevoile sufletului si coprului vostru. Poate vrea mai multa apa, mai mult soare, mai multa liniste.

Moartea este un adevar trist, iar viata o minciuna frumoasa. Nu sunt fatidica, dar din pacte, asa este. N-ai de unde sa stii ce va fii maine si totusi continui sa arunci ziua de astazi la cos…pentru ca va fii un maine.

Fa ceva azi, tu, nu mai astepta de la altii sa iti faca si sa iti aduca. Meriti? Atunci, fa-ti parte!
Ce te-a bucurat astazi? In Timisoara este soare si sunt 18 grade celsius, le simti?

Numai bine, Isabela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *