Trai de viata noua

Cand ai o viata noua si realizezi asta iti este mai usor sa iti dai seama ca vrei sa traiesti si ce nu. Te gandesti de doua ori daca momentul sau sentimentul de acum apartine unei asemenea vieti. Eu despre mine pot spune ca in anumite privinte stiu ce vreau si mai clar decat atat stiu ce nu vreau. Stiu ca oricat de lung ar fi un drum, eu tot o sa ajung acolo unde imi doresc.

Am renuntat de mult la a face lucrurile pe graba ca si cand nu ar mai fi un moment uletrerior in care sa fie facute sau ca si cand daca nu te dai acum peste cap de trei ori nu vei mai avea ocazia asta vreodata. Nu imi place graba, la fel cum nu imi place presiunea. Recunosc ca o persoana nerabdatoare ca mine, a invatat greu sa aibe rabdare, dar si cand am realizat asta parca lucrurile au alt gust.

Imi fac o viata fara stres, fara graba, cu multa dragoste si armonie. Stiu ca viata ma iubeste, iar eu fac lucrurile cu dragoste. Ma simt iubita si iubesc in diferite feluri.

Imi umplu timpul cu activitati potrivite mie, frumoase, cu piese de teatru, concerte, iesiri cu prietenii, sport si multe alte activitati.De putin timp sunt 100% independenta, adica locuiesc singura, ceea ce imi place teribil. De mica imi doream sa am un spatiu doar al meu, iar acum il am. Am un dormitor al meu amenajat dupa gusturile mele. Am si o masa de toaleta ceea ce imi place teribil, atat de teribil incat ma gandesc cum de am putut sa stau pana acum  fara a avea una :).

Sunt un adult pentru care iubirea este indispensabila.

 

Numai bine,

Isabela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *