Respecta si vei fii respectat

Oameni buni intelegeti un lucru: fiecare are dreptul sa isi aleaga religia si asta nu il face cu nimic mai diferit fata de voi. Da, 80% din romani sunt ortodoxi, dar mai sunt inca 20% diferiti.

Intelegeti odata, ca diferit nu inseamna mai rau sau mai putin bun. Iubirea si credinta nu sunt masurabile; acestea sunt gesturi intime, care pot fii facute sau nu publice. Nu esti mai putin respectabil, daca refuzi sa iti arati public religia sau iubirea.

Religia mea, a celei care va scriu, nu este religia marii majoritati a voastre. Si doresc sa o mai spun odata, nu o sa ard in adul vostru :)), daca nu cred ca voi. Eu accept ca noi nu avem aceleasi pareri, nu gandim la fel si asta este perfect normal. Eu va respect opiniile voastre, dar sunt profund deranjata cand mi se scriu afirmatii de genul “daca nu esti egoista, fa asta….” sau gen “unde-i persoana frumoasa si nu mai stiu cum…”, “daca nu faci asta, inseamna ca…” – astea sunt “santaje” emotionale pe care eu nu le tolerez. Va rog intelegeti ca NU trebuie sa fiti de acord cu mine; eu nu spun cum m-am vindecat eu, ce am luat si nici nu vreau sa imi proslavesc medicii care m-au ajutat aici. Ca si medicii mei, mai sunt si multi altii. Nu vreau sa fac reclama nici unei institutii ptivate. Eu doar imi spun experienta in sine.

Va rog tratati pagina mea, precum casa mea; daca imi scrieti un link pe perete, nu imi insiruiti integ continutul linkului, ci doar esentialul; nu imi mai scrieti versete intregi din Biblie, nu imi mai scrieti medicamentele luate si cum v-ati facut bine voi la modul am luat una si alta. Nu despre asta vreau sa fie pagina mea. Scrieti-mi pe pagina ca v-ati tratat la IOC, la IOB, la Ametyst, la Graal, la Brol, ca v-ati operat la X si Y, dar nu imi scrieti 1000 de cuvinte pe pagina mea despre asta. Puneti linkuri si descrieri succinte, nu intreg linkul. Spuneti-mi ca D-zeu va ajutat sa treceti peste si sa va vindecati, dar nu imi spuneti ca numai cu D-zeu ne putem vindeca. Atata dorinta am si eu de la voi!

Eu la fiecare poza, scriu in primul rand care este ideea acelesi posatri, ca sa nu va pierdeti timpul citind ceva, care poate nu va intereseaza. Respect timpul vostru si recpect  timpul meu.

Nu am spus inca tot ce aveam de spus despre expeienta mea, dar cand voi considera ca am spus tot nu voi mai posta nici pe dincolodecance.ro si nici pe facebook.com/dincolodecancer. Eventual voi scrie anual ca sunt bine :).

Va multumesc :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *