O noua operatie

Aceasta este ultima interventie chirugicala asupra sanului diagnosticat cu carcinom acum mai bine de un an de zile. In aceasta operatie imi voi reconstrui mamelonul, iar dupa interventia asta pot spune 100% ca sanii mei sunt perfecti J.

Este una dintre putinele situatii in viata cand pot spune ca abia astept interventia si ca nu am emotii. Sunt sanse foarte mari ca interventia sa se efectueze doar pe bucata de lambou care nu are inervatie si astfel sa fiu 100% constrienta in timpul operatiei.

Sincer este una dintre putinele dati in viata cand pot fi perfect constienta de interventia care se efectueaza asupra mea si sper sa ne si conversam interesant in timpul ei…Daca va trebui un minim de anestezia, ea va fii asemanatoare cu cea de la stomatologie, deci tot voi fii 100% capabila sa vorbesc J)!

Dupa interventia asta sanii mei vor fii 100% naturali si perfecti. Pana atunci imi pregatesc lista de cumparaturi pentru interventie: fire, protectie pentru mamelon si altele 🙂 deobicei destinate alaptatului, hi hi.

O mai spun inca o data, dar sunt foarte multumita de aspectul sanilor, atat al celui operat preventiv cat si a celui bolnav in trecut. Asadar tot travaliul de dupa operatie a meritat cu varf si indesat. Sincer pentru sanii mei, varianta mai estetica decat cea cu lambou si proteza de silicon nici nu se putea.

Linistea mea pentru ca stiu ca am sani perfect sanatosi care nu se pot imbolnavii, combinata cu aspectul lor extreme de estetic sunt debordant de satisfacatoare.

Simply,Isabela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *