Ganduri din prezent

Am primit in ultimul timp feedback de la multe dintre voi care m-ati gasit cautand pe internet informatii diverse despre cancer. Ma bucur ca am reusit sa ajung la voi si ca informatiile mele va sunt folositoare. Desi nu mai scriu asa frecvent, imi puteti scrie voi mie mesaje daca vreti sa stiti detalii despre o situatie sau alta. Motivul pentru care nu mai scriu este ca evenimentele si starile de atunci au fost consumate la acel moment si nu mi se mai pare natural sa vorbesc despre ele. Realizand acest lucru ma bucur ca la momentul respectiv mi-am facut timp sa imi notez gandurile pentru ca astazi nu as mai fi reusit sa trascriu atat de bine sentimentele de atunci. Ma bucur enorm cand aflu cat de utile va sunt informatiile de la mine si ma bucur ca am reusit sa va ajut in felul asta si sa pot da si o alta conotatie suferintei mele de atunci. Asadar, mai aveti intrebari, scrieti-mi. Eu ma bucur si de un tip de feedback si de un altul.

In alta ordine de idei, pentru cei care acum se lupta pentru o viata mai buna, pot sa va spun ca viata mea este foarte frumoasa in prezent si ¬†ca am reusit sa las in urma experinetele dureroase de atunci. Sincer le-am consumat, atunci, dar si mai tarziu, pana cand au ajuns o amintire care imi evoca, pe langa un suspin usor si o oarecare racela, sentimentul de mandrie ca am reusit sa trec cu brio prin atatea experinete. Suna a laudarosenie, insa credeti-ma se simte extraordinar. Particip rar la diverse evenimente si doar atunci cand consider ca aduc un plus, nu de “plicitseala”.

Va recomand sa cititi experinetele de la inceputuri pentru ca am incercat sa le dau o ordine cronologica, mai ales la cele mai importante, precum operatia si chimioterapia.

Va multumesc ca ma cititi si ma simti humble ca pot inca sa ajut. Sa fiti bine,
Isabela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *