Eu la noua luni de cand am terminat tratamentul :)

Cam asa arata parul meu indreptat :D, by default este cret…asta drept recompensa dupa toata perioada de tratament…in rest numai bine, sau cel putin am ochelarii potriviti!

Cat despre perioada de tratament din trecut, este istorie…am luptat cum mi-am propus, acum ma bucur de ce sunt, cu plusuri si cu minusuri. In total balanta este pe plus, mult pe plus! Diferenta dintre mine si altii este ca, pe cat de bine am fost atunci dpdv psihic, atat de rau am fost fizic (desi sunt singura persoana careia i-a fost atat de rau si din pacate chiar nu exagerez) -in totala antiteza cu ceilalti bolnavi. Diferenta s-a vazut dupa, pentru ca eu m-am debarasat de toata trairile de atunci, mi le-am asumat si, cel mai important, le-am trait ATUNCI, iar acum sunt libera. Am ajuns sa ma plimb prin Oncohelp fara sa ma treaca fiori reci.

Una peste alta am tras mult, dar a meritat! Am stiut in toata acea perioada ca zile bune precum cele de acum vor urma si pentru ele am luptat si ele mi-au tinut moralul sus: pentru ca daca va fii bine, nu am de ce sa ma stresez acum, chiar nu am de ce. Si asa a fost!

In aproximativ doua luni sanii mei vor fii 100% reconstruiti cu areola si mamelon :).

Ce va pot spune de  incurajare este sa luptati cu capul sus pentru ca meritati! Se poate si bine si il puteti face voi cu mana voastra. Nu fiti un numar plat intr-o statistica!

PS: Nu este peruca (cum zicea frate-miu :)), este parul meu)! Credeti-ma pe cuvant ;)…Wili m-a si tras de par :D.

Simply, Isabela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *