Cod rosu de indundatie

Declar deschis sezonul de inundatii si afara si in corpul meu. Abia acum m-am prins eu ca sunt inundata, adica retin prea multa apa. Ma si miram in ultimul timp ca nu mai am starea de sete ce o aveam acum cateva luni. Da, mi-a disparut starea de sete tampita, dar a aparut edemul …la nivelul intregului corp, de la pleoape pana la degetele de la picioare…nu exagerez.

Ce este de facut? Incepem cu drenaj, adica o sa vin si la Casa Austria la cursuri :D, ajungem la scosul sarii din alimentatie (cam greu) si mult mai multe lichide(oarecum facil). Mai sunt si altele pe lista, pe care vreau sa le incerc, dar in niciun caz diuretice. Sa nu care cumva sa atentati la cafeau mea!

Circula pe facebook un banc cu…nu sunt grasa, sunt inundata si, ca sa vezi, mi se aplica: nu sunt grasa, sunt inundata, ajutor, ma inec!

Am inceput sa fac drenaj limfatic pt intregul corp si trebuie sa spun ca ma ajuta enorm, cel putin pentru bratul stang. Desi nu aveam edem vizibil la bratul stang (este singura zona care nu se umfla precum celelalte), ma durea, destul de tare. De cand fac drenaj, bratul este mult mai usor si il si misc mai mult :). Totusi nu ma pot abtine, sa nu ma gandesc cum as fii fara drenaj…cred ca un mic balon :D.

Mai suparator este ca atunci cand am edem nu pot alerga pentru ca ma dor genunchii.

Simply, Isabela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *