Ce inseamna pentru mine sa ai curaj

Curaj pentru mine inseamna sa ai incredere in tine, in partea ta rationala si in instinct, sa stii sa iti asculti inima.

Curaj este sa faci ce iti spune inima.

Curaj inseamna sa fii impacat cu toate deciziile tale, inspirate sau nu. Sa stii ca decizia de atunci, a fost luata atunci, cu experienta ta de atunci si ca bine sau gresit ai luat o decizie. Faptul ca ai luat o decizie, este infinita mai bine, decat daca ai fii stat. Din decizia de atunci poti invata ceva acum. Cu asemenea decizii ca acelea, ai ajuns astazi aici, de unde poti ajunge oriunde maine.

Curaj inseamna sa privesti, chiar si cu neincrdere, in ziua de maine. Sa astepti ziua de maine, fara sa stii ce iti va aduce, dar sa ai incredere ca o vei scoate cumva la capat.

Sa plangi, sa te temi, sa suspini nu inseamna ca nu ai curaj sau ca nu esti optimist; in sine ele sunt pana la urma manifestari normale, ce conteaza este ce faci in pasul doi, dupa aceste manifestari.

Curaj inseamna sa ceri ajutor.

Curaj inseamna sa te regatesti pentru multe scenarii, nu tocmai fericite. Curajul si optimismul nu trebuie sa se confunde cu negarea unor sanse. Nu este mai putin optimist sa spui ca cel mai probabil va rezultatul care ti-l doresti, dar daca nu va fii esti pregatit si pentru scenariul asta.

Curaj este atunci cand iti permiti sa iti fie rau.

Curaj este atunci cand iti asumi responsabilitatea si admiti ca ai gresit.

Curaj arati atunci cand nu esti vindicativ catre terti care ti-au gresit.

Curaj sunt cinci litere care au atatea sensuri cat oamnei care le rostesc.

Curaj,
Isabela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *