I’m blue

Nu stiu cum se traduce in romana starea asta de spirit, dar sunt blue difuz. Nu am mare chef si nimic nu ma incanta. De vreo saptamana si ceva ma tot trezesc noatea si adorm cu greu la loc. As adormi mai usor daca m-as putea intoarce pe o parte, dar nuu pot si cand mai am si un serom pe care il simt si il vad, auci, mi se duce somnul. In momentul asta sper ca maine sa scap de serom, din nou, ca ma si incomodeaza cand dorm, pe unica mea pozitie, pe spate.

Sunt blue, in tot spectrul de culoare…si nu-i placut.
Deocamdata raman asa pana maine, cand mai schimb una alta la mine si schimb si culoarea. De una sau alta stiu ca nu raman eu cu asta culoare mult timp, dar incep sa imi pierd rabdarile…sau le diluez, nu stiu ce fac cu ele; oricum ar fii, esenta tare chiar nu fac din ele.

Bine ca mai vorbesc cu un prieten, altul si imi mai trece…sau mai scriu.

Totusi apele mi se linistesc si vad destul de bine ce am facut, dar parca mai clar vad ce mai am de facut…nu sunt o corabie naufragiata, doar sunt mohorata.
Maine poimaine este luni, apoi marti, apoi vine si ziua de 11 si dupa pot sa iau si eu niste decizii. Pana atunci ma tot consult cu doctori.

Mai am nevoie de rabdare de esenta tare, stiti pe unde gasesc?

Eu, albastruie

PS: to feel blue in engleza inseamna a fii trist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *