Buna seara sufelete

Mi-a fost dor de voi. S-au intamplat multe lucruri (bune) de cand nu v-ammai scris.  Acum am un alt laptop de pe care pot sa va scriu pentru ca cel vechi mi s-a stricat. Pana sa va scriu mai indetaliat cum este dupa doi ani de cand am terminat chimioterapia, tin sa va spun ca sunt bine si asa sper sa va gasesc si pe voi. M-am tot gandit la voi si am incercat sa va raspund pe cat posibil la telefon sau pe facebook.

Evident, alerg si eu, ma mai ratacesc, insa ma intorc intotdeauna la cea ce imi place cel mai mult sa fiu. Cred sincer ca viata ii frumoasa si ii sunt extreme de recunoscatoare. Greutati avem cu totii, insa nu cred ca are cineva dintr noi vreun contract cu viata cum ca ea trebuie sa fie roz si totul sa ii fie adus pe tava individului. Nu are nimeni contractual asta, insa toti am crescut cumva cu impresia ca el exista. Nu exista si tocmai de aceea depinde de noi sa intelegem ca sunt alegeri pe care le putem face, hotarari pe care le putem lua si ca nimic nu este batut in cuie.

Daca va este greu si vreti sa imi scrieti despre asta o puteti face. Cu totii avem impresia ca numai noua ni se intampla ceva, insa realitatea este ca nu suntem singurii de pe lumea asta si la cati suntem, sigur sigur mai sunt si altii ca noi. Daca noi nu avem un contract cu viata atunci nici nu ar trebui sa fiim suparati pe ea pentru ce primim pentru ca nu de noi depinde ce putem primi. Noi puteam doar sa hotaram ce facem cu ce primim.

Este seara, asa ca va invit sa lasati deoparte ziua de astazi si sa va uitati un minut la voi si sa gasiti un motiv cat de mic pentru care astazi va sunteti recunoscatori.

Noapte buna,

Isabela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *